RIXZ
local_shipping
De website wordt geladen...

Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

RIXZ is gespecialiseerd in het werven, selecteren en inzetten van vakspecialisten binnen de transport, industrie en afvalinzameling. Binnen ons netwerk hebben wij nauw contact met honderden vrachtwagenchauffeurs die (mogelijk) beschikbaar zijn voor uw opdracht(en).

RIXZ werkt dagelijks samen met een vaste groep specialisten. Deze specialisten, veelal vrachtwagenchauffeurs binden zich voor een onbepaalde tijd aan RIXZ. Samen gaan wij op zoek naar een vaste opdrachtgever die past bij hun specialisatie.

Binnen ons netwerk word persoonlijke ontwikkeling voortdurend bijgehouden. Op deze manier hebben wij een actueel overzicht van de kennis en kunde van de RIXZ-specialisten.

Stap 1

Neem contact op met een van onze accountmanagers

De accountmanagers van RIXZ hebben kennis van de transportsector en de verschillende activiteiten die hierin plaatsvinden. Niet iedere chauffeurs past op uw opdracht en visa versa. Samen bespreken wij de opdracht die binnen uw organisatie actueel is.

Contact
vacancy
Stap 2

Wij gaan aan de slag met uw vacature/opdracht!

Hoppa! Inmiddels hebben wij kennisgemaakt met uw organisatie en weten wij de ins- en outs van de besproken vacature(s). Wij gaan de opdracht uitzetten binnen ons netwerk en zullen deze de komende periode gaan bespreken met geschikte specialisten binnen het ‘RIXZ’ netwerk.

Deze stap kunt u zien als de werving- en selectiefase. Wij stellen niet al onze leden bij u voor, maar alleen kandidaten die ook echt ervaring of raakvlakken hebben met uw werkzaamheden. RIXZ werkt doelgericht en efficiënt.

Stap 3

Kennismaken met de RIXZ specialist

Heeft u aangegeven interesse te hebben in de diensten van een van de RIXZ-specialisten? Dan kunnen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kunt u de werkzaamheden samen met de RIXZ-specialist bespreken en kijken of er echt een match is.

Goed gesprek? Mooi! Het is eventueel mogelijk om (kosteloos) een proefdag in te plannen, maar de kandidaat kan ook direct starten. RIXZ stelt de overeenkomsten van opdracht op.

specialist
collaboration
Stap 4

Gas d’r op! Samenwerken met RIXZ

De RIXZ-specialist is inmiddels gestart binnen uw organisatie. RIXZ stemt samen met u een passende manier op om de urenregistratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, dit kan bijvoorbeeld via de boordcomputer, ons portaal, mail of een andere manier.

Wij facturen namens de opdrachtnemer/RIXZ-specialist. Als organisatie ontvangt u dus professionele facturen vanuit een partij voor alle ZZP’ers, lekker overzichtelijk. De urenregistratie, facturatie en het debit- en crediturenbeheer hebben wij intern in eigen beheer. Bij vragen is onze administratie altijd bereikbaar.